Siirry suoraan sisältöön

Uutta

Nimi on nyt KaiKen Takaa

Vanha päätoiminimi terae takaa.fi jatkaa aputoiminimenä (sähkötyöt). Kaikki muut vanhat aputoiminimet jatkuvat vanhalla nimellänsä. Päätoiminimi on vain vaihtunut hieman yksinkertaisempaan ja silti niin monimutkaiseen muotoon KaiKen Takaa.

Amsleser by Utilitech AS

Takaa Finland ryhtyy maahantuomaan ja jakelemaan norjalaisen Utilitechin valmistamia Amsleser Pow-P1 lukijoita uusiin älykkäisiin sähkömittareihin, joita asennetaan parhaillaan ympäri Suomen. Tällä älykkäällä WiFi-laitteella yhdistät sähköyhtiön mittarin kotiautomaatioosi tai seuraat kulutusta suoraan laitteesta.

Sähkötöiden johtaja

Jotta voi tehdä oman toiminimen alla sähkötöitä tarvitaan sähkötöille johtaja. Omat natsat ei tässä vaiheessa mätsää työnjohdollisiin lain vaatimuksiin. Sopiva henkilö löytyi jo viime vuonna, mutta toiminta lähtee kunnolla käyntiin vasta näin vuoden 2024 alussa. Tervetuloa järjestyksessä toinen vakituinen työntekijäni… Lue lisää »Sähkötöiden johtaja

Varastotyöntekijä

Omat resurssit tehdä töitä on rajalliset. Myynnin kasvun myötä sain palkata ensimmäisen vakituisen työntekijäni, nuoremman tyttäreni Hillan. Hän tekee pääosin koulun ohessa enintään 2-tuntisia työiltapäiviä.